Tuesday, 17 May 2011

new friends is better than before,,,

hampir 2bln lbh aq gado ngn kengkawan aq,,,so, aq da tekad juz make my own way,,,is better than i hoping for them,,they never turn back to me,,,,air mate aq yg jatuh tok dowg slame nie mcm mmbazir bil air je,,,mmg aq rndukan dowg,,tp msing2 kras kpale an,,,,pe aq ley wat,,,sala phm yg dowg uar2 kan,,aq jd cam owg bodo je,,,trtanye2 pe msalah dowg kat aq,,,hmm,,nsib la ade yg phm,,,bkan nk tagih simpati,,tp da xmampu nk pendam dlm hati,,,,saket sngt,,,hubung persahabatan ktowg STOP stakat thun nie je,,,lpas nie, aq ngn dowg xde kene mngene da,,,0-0,,,kalo tbe2 isu sal aq timbul, siap ar,,,aq xknal kowg lagi,,,xde aq trhegeh2 nk amek taw hal kowg,,,,hmmm,,,*tp sbnanye xsmpai ht nk wat kptsan cam uh,,,aq syg kowg,,,sthun lbih kte luangkan mse sme2,,,npe la bnde mcm nie jd,,,aq rndu kowg taw x,,,,*

slame 2 bln lbih nie la aq mle rpt ngn bdak2 kls MPV,,,thanks to them coz always understanding,,,dowg je de ngn aq skrg,,,hmm,,,,


haaaa,,,,nk taw x,,,smlm enset aq kne rmpas ngn cg ptg,,kalo xslap nme cg uh cg katijah,,,hahahaha,,,aq wat relax je,,,sbb wktu uh zety ngn nurul nga main nset aq,,,,hahahaha,,,nsib baek dpt lek,,puas la aq cri idea cam ne nk swoh ayah aq col no aq uh,,,ayah aq yg swoh aq bwk enset,,,hahahaha,,,,untung je dpt blek,,,,kalo x, abes laaa,,,,nasib aq xsmpan pape bahan yg xelok,,,lgpown aq bkn jnis yg ske tngk bnde2 cam uh,,,gli seh,,,hahaha,,,

 thant all for today,,,daaaa   <3<3<3<3

Thursday, 21 April 2011

kembali pulang,,

semalam aq tragak2 nk tngk enset adek aq,,,,n oh gosh!!!!!! 017271****!!! 1 msj dr no nie,,,n 1 mskol dr no yg sme,,,hmm,,aq pown bkak la mcj 2,,,its from a'ai,,,lelaki yg da mati,,,hmm,,mmg ssh nk cye,,pe aq nk wat,,,dye mnx maaf sbb tngglkan aq,,,hmm,,,da 7 bln mse brlalu,,,skrg dye dtg lg dlm hdup aq,,,slame nie, aq anggp dye da mati,,,n xpnah ad,,,sbb dye da tpu aq,,,kononnye dye da mninggl,,,siyes, mse uh aq btol2 rse mcm nk gle,,,pe aq ptot wat skrg,,,family aq da stuju ngn epul,,,skrg a'ai dtg lg dlm hdup aq,,,n aq msih sygkan dye,,,hbngn ktowg xpnah pts,,,cme,,,dlm mse 7 bln dye xde, aq mle knal ngn epul,,,skrg a'ai nk kmbali dlm hdup aq,,,aq btol2 kliru,,pe aq nk ckp kat epul??mcm mne,,,siyes, otak buntu,,n hati aq da beku,,,xmmpu brpk ngn sng,,,xkan aq nk mainkan dowg,,,ngn cre 1 hbngn dlm tpon,,,1 lg hbngn realiti,,,ohh,,,tidak,,!! aq bkn pompuan cam uh,,,skrg aq kne wat ktusan yg baek tok hdup aq,,,,aq kne jge ht2 due owang lelaki nie,,,tp mcm mne?? kalo kntoi??ohhhhhh!!!buntu!!!!!!smbody,,,aq prlukan smone!!

Monday, 18 April 2011

Jam gler otak aq skrg!!

Argh!!! Benci sial ngn mlut brua kt taman aq nie! Mahadi van bodo! Hm..trok aq dbebel eh..hm..aq kua ngn ank buah abh je! Yg ko glabh heboh 1 taman pahal! Bebeya tol! Sialnye owg tue! Huh! Aq bkn xnk bgtaw abh yg aq kua ngn ank buah dye! Tp ank buah abh tkot n sgn je! Ko lak glabh pahal! Sok ank dre ko wat lg trok dr aq pdn mke ko! Heboh jge ank owg! Ank sndri mcm lakhanat! Mulut ank sndri kuang aja mcm ko la si tue sial! Aq tnggu ank ko wat cm aq! Mse uh bru ko trhegeh nk jge ank ko! Hey, ko bleh gi mati la..sialnye owg tue! Sok ank ko da wat cm aq, jgn heboh slhkn owg! Ko yg bodo! Trhegeh2 jge ank owg! Ish! Ko bleh gi mampos la lakhanat!

Friday, 15 April 2011

kembali pulang

akhirnye aq cple lek ngn calon plihan bapak aq,,,,SHAIFUL NAZAR,,,,,he was a best man in my life,,,aq syg dye...aq xsngke dye akn cri aq blek,,,hmm,,,mmg rndu la ngn dye,,aq syg dye sngt2,,,dye mmg bleh jge aq,,,,dye xke aq wat smthng blakang dye,,,hmm,,kalo nk taw hr 2 ktowang gado,,,sbb dye cek fon aq,,,dye tngk gamba aq ngn mmbe2 laki aq,,,mcj aq pown dye bce,,,,wktu 2 ktowg xdeclair lg nk cple lek,,sbb aq mmg xcye dye akn cri aq,,hahaha,,,so, aq mara la dye sbb masuk cmpo urusan hdup aq,,,mlm uh, ktowg gado,,,aq xnk dye tngglkn aq lg,,,so, aq pjuk dye,,,hmm,,alhamdulillah,,,cple gak,,,hehe,,xsaba nk tnggu 23 aprl nie,,,dpt jmpe dye n family dye,,hehe,,,ayh aq da taw da sal ktowg,,,so, aq xprlu nk rsau pape,,,dye je yg rsau sbb dye takot ayh dye taw,,,gi pown dye de tnggungjwb gi,,,dye ad adek pompuan gi,,,hmm,,,aq phm,,so, aq biakan je,,,xkn aq nk pkse kan,,,tp an, ayh dye taw yg ktowg brkwn,,sbb ayh aq cte kat ayh dye wktu kndri kwen sdare aq kat lakegarden,,,hehe,,ayh dye dok snyum plak ngn aq,,hahaha,,,,kalo hr nie ktowg jmpe,insyallah aq amek gmba brdue,,t aq msokkan ea,,hehehe,,,,,bye,,,

Sunday, 3 April 2011

Hdup msti dtroskn

Da hmpir sbln ktowg gado..aq give up..kalo nie je tempoh prshbtn ktowg,aq trime..aq xley wat pe da..even aq rndu..dye da brubh..snggup dye wat cte n ftnah kt aq..sape aq kt dye slame nie..hm..aq still ley saba..sbb aq sygkn prshbtn ktowg..tp dye xnk hrgai..bpe bln je lg nk spm..hope ktowg sume success..n dpt cpai cte2 msing2..n stlh abes skola nt,aq tekad nk lpekn sume..aq xlrt nk tnggung sume nie..pdh sngt ble kte2 yg mnghne aq 2 dkluarkn..aq syg dye..tp npe dye wat aq cm nie..npe dye ftnah aq..aq nie jht sngt ke?pe lg yg dpt aq wat..tlg la aq..kuatkn ht aq..

Friday, 18 March 2011

rEaLlY mIsS My bEsTfRiEnDs,,,,,

hmmm,,,sjak gado nie,,aq xcntct mmbe aq uh,,hmm,,,rndunye kt dye,,,slalu,dye yg bwk aq kua,,,tp skrg,xde da,,siyes aq rndu kat dye,,,slame nie, mne2 ktowg prgi, ktowg msti brmpat,,,skrg,brdue pown ssh,,,sowg2 je laa,,,kalo la ktowg xgado, sume nie, xkn jd an,,,kalo la aq xtlg balak dye, sume xjd,,,siyes aq nyesal tlg owg,,,pe aq ley wat,,mmbe baek aq mle bncikan aq ats ksalahan yg aq xwat,,,aq xbrsalah pape pown dlm hal 2,,,tp ble da trlibat, aq sbe sala,,,hmm,,,mcm mne gi aq ley wat tok btolkan keadaan,,,aq nk mcm dlu,,,aq nk ktowg slalu brsame,,,tp mcm ssh plak,,,sume krs kpale,,,xnk ngaku ksalahan yg da wat,,mne aci cam uh,,,hmm,,xkan spanjang umur aq nie, aq kne mnx maaf n brsabar dngan ksalahan org laen,,,aq nie brmaruah,,,bkn ank ptung,,,yg xde pape prasaan,,,n bleh dpjak2 mcm sampah,,,hmm,,,smpai ble la ktowg nk brmasam n xbrtego nie,,,aq rndukan kowg sume,,,hmmmm....

Lenka - The Show